Portfolio uitbreden

Het Modelzone Platform biedt jou een geweldige kans om je portfolio op te kunnen bouwen of deze juist uit te breiden. Een unieke kans om je carrière naar een hoger niveau te brengen en wellicht is dit ook een kans op doorgroeien naar een hoger level op ons Platform. Lees hier meer over onze levels.

 

Nog geen portfolio?

Of je nu een model, fotograaf of MUA bent? Voor alle doelgroepen bieden we een mogelijkheid om je portfolio op te bouwen. We zullen even uitleggen hoe dit werkt:
Nederland is verdeeld in 4 regio’s. De indeling van deze regio’s kan je hier vinden.
Het is erg belangrijk dat je lid wordt van 1 of meerdere regio groepen zodat je altijd op de hoogte bent van activiteiten bij jou in de buurt. Hier kan je regelmatig de activiteit: Portfolio opbouw voor nieuwe leden terugvinden om zoals de naam het al aangeeft een portfolio op e bouwen.

 

Al wel een portfolio?
Of je nu een model, fotograaf of MUA bent? Voor alle doelgroepen bieden we een mogelijkheid om je portfolio uit te breiden. We zullen even uitleggen hoe dit werkt:
Nederland is verdeeld in 4 regio’s. De indeling van deze regio’s kan je hier vinden.
Het is erg belangrijk dat je lid wordt van 1 of meerdere regio groepen zodat je altijd op de hoogte bent van activiteiten bij jou in de buurt. Hier kan je regelmatig activiteiten vinden waarmee je je portfolio kan verbeteren of uitbreiden. Denk aan Themashoots, Portfolio besprekingen, etc.